Notice: can_display_jetpack_manage_notice used for an anonymous function is verouderd sinds versie , zonder beschikbaar alternatief. in /var/www/vhosts/runderland.nl/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 4443
Contact – Runderland

Contact

Wilt u meer informatie over Runderland, de stichting, de initiatiefnemers, de mogelijkheden en de activiteiten?
Laat het ons weten.

> verstuur een email naar kantoor van Runderland

of naar:

Stuur een email naar Jan van de Poel

Stuur een email naar Jan Paul Reij

Stuur een email naa Michiel Bus

Correspondentieadres

Stichting Runderland
t.a.v. Bestuur en / of directie
Smidshornerweg 18
9822 TL Niekerk


Runderland 2013-2014 © Alle rechten voorbehouden.

In 2013 heeft Stichting Runderland de exclusieve rechten overgenomen van Stichting BuffaloPark voor het gebruik voor het idee, alle content en het uitwerkingsplan zoals omschreven in het Masterplan BuffaloPark.

Runderland bezit alle exclusieve rechten of heeft toestemming gevraagd voor het gebruik van de eigenaren van alle afbeeldingen, beeld- en lettermerken en merknamen die op deze website zijn weergegeven. Runderland doet haar uiterste best alle rechthebbenden te traceren.

Stichting Runderland aanvaard geen enkele aansprakelijkheid voor schade, van welke aard ook, die het gevolg is van handelingen of beslissingen gebaseerd op de informatie op deze website.

Deze website is zorgvuldig en naar beste weten samengesteld. Runderland kan niet instaan voor de juistheid van de weergegeven informatie.
Niets van deze website mag worden overgenomen of gepubliceerd in geen elke media, via internet of op televisie, zonder nadrukkelijke schriftelijke goedkeuring van Stichting Runderland © 2013-2016 – alle rechten voorbehouden.

Misbruik neemt Runderland uiterst serieus en zal worden aangepakt.