Notice: can_display_jetpack_manage_notice used for an anonymous function is verouderd sinds versie , zonder beschikbaar alternatief. in /var/www/vhosts/runderland.nl/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 4443
Veehouderijen – Runderland

Veehouderijen

 

Het Westendorp

De boerderij ligt in het prachtige coulisselandschap van Aalten. Melkvee. Is bekend van de opnamen van het RTL programma Het Wilde Oosten. Rondleidingen mogelijk.

www.hetwestendorp.nl

Tag: Aalten-melkvee-Het Wilde Oosten-Rondleidingen

Ook bij vleesverkoop

 

De Stoerderij

Boerderij met waterbuffels. In 2010 gestart. In augustus 2012 werden de eerste kalfjes geboren en is de productie van biologische buffelmelk gestart.

http://www.destoerderij.nl/

 

De Zeboehoeve

Hobbyfokkerij ’De Zeboehoeve’ is één van de weinige zeboefokkerijen in België en Nederland. Wij fokken sinds augustus 2006 dit kleinste rundveeras ter wereld.

http://www.minizeboe.be/index.html

 

Blakervelderhoeve

In Roden, Drenthe. Lakenvelders en Groningse Blaarkoppen. I.s.m. Stichting Zeldzame Huisdierrassen houdt de Blakervelderhoeve deze oudhollandse rassen. Vleesverkoop.

http://www.blakervelderhoeve.nl/overdehoeve.html

 

Het Derde Erf

Biologisch dynamische balansboerderij. Bedrijfsvoering en levenswijze zoveel mogelijk in evenwicht. Melkvee. Huisverkoop.

http://www.hetderdeerf.nl/

 

Diepenhoek Texas Longhorns

Fokkerij van Texas Longhorns in Someren, Noord- Brabant. http://www.texaslonghorn.nl/

 

Chianinafokkerij Kleine Linde

Boerderij, gelegen in het Zuid-Limburgse Heuvelland, houdt Chianina’s zoveel mogelijk op de natuurlijke manier.

http://www.chianina.nl/home.html

 

Het Koeienhuis

Naast zwartbont melkvee, fokker van 100% Wagyu-runderen. De kudde is uitgegroeid tot ruim 240 dieren. De grootste Wagyu-boerderij van Nederland.

http://www.wagyuholland.nl/home/

 

De Drie Morgen

Sinds 2003 gevestigd in het Wormer- en Jisperveld, nabij Purmerend. Op 100 ha veenweidegrond grazen de befaamde Wagyurunderen zolang het weer het toelaat. http://www.dedriemorgen.com/home/

 

St. Joseph Hoeve Wagyu Farm

De Wagyu. Het is een keizerlijke koe die volgens Japanse traditie wordt gevoederd en gemasseerd. Een rondleiding is de unieke gelegenheid om het malse vlees te proeven!

http://www.wagyu-farm.nl/

 

Stal Rozenburg

Black, Dun en Belted Galloways. Peizerweg, Groningen

http://belted-galloway.nl/

 

H2O Buffalo

Waterbuffels. Specialiseert vooral in de ontwikkeling van cholesterol- en caloriearme vleessoorten en de verkoop van 100% zuivere buffelmozzarella.

http://www.h2obuffalo.nl/index.html

 

’t Ecoloar

Modern, kleinschalig biologisch bedrijf met melk- en vleesvee. Nabij Wijthmen. Belgisch Blauw en Braunvieh. Boerderijwinkel verkoopt eigen vlees. Geen rondleidingen.

http://www.ecoloar.nl/pagina/nl/9/4/home.html

 

De Vechtdal Hoeve

Biedt een combinatie van landbouw, natuur, recreatie, educatie èn koelinair op een prachtige locatie in Overijssel. Centraal staat het Brandrode Rund.

http://www.vechtdalhoeve.nl/index.html