Notice: can_display_jetpack_manage_notice used for an anonymous function is verouderd sinds versie , zonder beschikbaar alternatief. in /var/www/vhosts/runderland.nl/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 4443
Verenigingen Rundvee – Runderland

Verenigingen Rundvee

Het Brandrode Rund is van oudsher een rustige, degelijke en duurzame koe, economisch, herkenbaar qua exterieur en met cultuurhistorische waarde.

http://www.vereniginghetbrandroderund.nl/?page=Home

 

De Vereniging Lakenvelder Runderen stelt zich ten doel het Lakenvelder runderras in Nederland en daarbuiten in stand te houden.

http://zeldzamerassen.nl/lakenvelderrund/

 

Belangenorganisatie in de blaarkopfokkerij dat geen eigen stamboek heeft. Stamboekregistratie vindt plaats bij CRV en FHRS.

http://zeldzamerassen.nl/blaarkopnet/

 

Stichting ‘De Witrik’ werkt samen met St. Zeldzame Huisdierrassen. Wil de kleurslagen witrik, blauwe, vale en baggerbont in stand houden.

http://zeldzamerassen.nl/dewitrik/

 

Website van de MRIJ studieverenigingen Zuid en Oost. Willen hét economische dubbeldoelrund van Nederland meer onder de aandacht brengen.

http://zeldzamerassen.nl/mrij/

 

Stamboekvereniging voor Dexters in Nederland en Vlaanderen. Hobbyboeren die genieten van dit bijzondere, kleine ras. Samen hebben zij ongeveer 300 Dexters.

http://www.hollanddexter.nl/?p=1-1

 

Faciliteert bij het houden van Aberdeen Angus vee in Nederland. Helpt bij registratie van dieren, verzorgt stamboekinspecties, adviseert met betrekking tot het fokdoel.

http://www.angus-stamboek.nl/