Notice: can_display_jetpack_manage_notice used for an anonymous function is verouderd sinds versie , zonder beschikbaar alternatief. in /var/www/vhosts/runderland.nl/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 4443
Ondernemingen – Runderland

Runderland_ILL_web024_rund-veelzijdig

Oneindig veel kansen met het thema rund.

Runderland initieert business ontwikkeling en biedt aan om in samenwerking met ondernemers de regio een economische impuls geven.
Het Westerkwartier kan daarmee hét unieke centrum worden waar van alles over runderen te beleven en te leren is. Altijd in een combinatie met educatie en ontspanning.
Runderland zoekt naar ondernemers  en (maatschappelijke) organisaties die mogelijkheden zien met of willen aanhaken aan het thema.
Runderland heeft veel plannen en suggestie, maar de inbreng van de ondernemers is net zo belangrijk. Dat horen we graag van u.

Zorgvuldige planbegeleiding

We geloven in ‘klein beginnen en organisch groeien’. Is dat niet iets uit de natuur?
De eerste stap is altijd een overzichtelijk pilot-project, waarbij kennis uit de markt, nadat de markt is ondervraagd, gebruikt wordt om product en markt nog beter op elkaar af te stemmen.
Elke start moet in zich hebben dat er – kleine of grotere – verdiensten zijn. ‘Iets verdienen’ is belangrijk voor het vertrouwen in iets nieuws, voor iedereen. Na het afsluiten van elke pilot fase wordt een volgende stap gepland en in gang gezet. Innovaties doen we met elkaar.

Crowdfunding
Runderland wordt ook steeds beter in het starten en continueren van projecten waar gebruik gemaakt wordt van ‘crowdfunding’.
De eerste successen zijn inmiddels geboekt. Steeds meer mensen die daar iets in zien, melden zich om ook mee te stromen op de aantrekkelijke rendementen die in het vooruitzicht worden gesteld bij de uiteenlopende projecten.
Wilt u daarover meer weten? Laat het ons weten. > stuur een email

Samen groeien
Voor ondernemers is het belangrijk om te weten dat ze niet alleen staan, maar gesteund worden in het realiseren van (runder)plannen en ideeën. Ons streven is zo snel mogelijk concreet in de paktijk een (economisch, ecologisch of maatschappelijk) effect te genereren.
Voor Runderland is het uitgangspunt dat iedere ondernemer verantwoordelijk is voor zijn eigen business, maar weet dat hij of zij gesteund wordt met regie en begeleiding bij de opstart van elke innovatie. Daar tegenover staat dat Runderland een percentage van de omzet van de producten in de kas van de stichting wil laat terugvloeien. Voor elke project maken we daarover aparte afspraken met de ondernemer(s).
De resultaten van de individuele producten gaan op die manier optellen bij de meerwaarde van het geheel. Runderland helpt de ondernemers en de regionale economie verder te komen.