Notice: can_display_jetpack_manage_notice used for an anonymous function is verouderd sinds versie , zonder beschikbaar alternatief. in /var/www/vhosts/runderland.nl/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 4443
Boebon – Runderland

Runderland_ILL_web038_2-Chocoladedroom-Boebon
Boebon. Handgemaakte bonbons
van echte chocolade met yoghurtvulling.

Boebons bestellen? Nu meteen doen.

De ondernemers Abeldina en Klaas Kajuiter van de Chocoladedroom maakten op initiatief van Runderland een nieuw streekproduct voor het Westerkwartier: de Boebon.
Handgemaakt, in hun eigen bedrijf in Niekerk, van echte chocolade met een romige yoghurtvulling. Runderland brengt ondernemers, ideeën en business kansen bij elkaar rond het thema rund. Steeds meer ondernemers doen mee om naast hun bestaande producten ook iets te doen dat rund gerelateerd is. De mogelijkheden zijn onbeperkt en de koppelingen veelal zeer verrassend. Dat gebeurde hier ook.

‘We wonen aan het weiland in Niekerk waar we dagelijks de koeien zien rondlopen. Alles viel op zijn plek toen Jan Paul Reij van Runderland de schetsontwerpen van de boebon, als aanvulling op ons assortiment, aan ons presenteerde. ’Klaas wist meteen wat dit ambachtelijke product als vulling moest hebben: yoghurt’, vertelt Abeldina enthousiast. Het resultaat mag gezien worden. Er een passende verpakking bij zoeken kun je aan haar overlaten en ze is nu al druk bezig om het aantal verkooppunten op te voeren.

‘Dit gezellige product is tongstrelend lekker bij de koffie of de thee en daarmee ook meteen een prachtig product om onze koerijke streek te promoten en het onze gasten, die het Westerkwartier bezoeken, aan te bieden. ‘Als souvenir, om lekker mee naar huis te nemen, leuk toch?’, lacht ze. ‘Een vrolijk en aantrekkelijk steekproduct, met een professionele uitstraling, waar iedereen zijn voordeel mee kan doen’.

Voor meer informatie en verkoop van Boebons
neemt u contact op met De Chocoladedroom.

>Like us op facebook

Runderland_ILL_web042_Boebon-Chocoladedroom-poster