Notice: can_display_jetpack_manage_notice used for an anonymous function is verouderd sinds versie , zonder beschikbaar alternatief. in /var/www/vhosts/runderland.nl/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 4443
Koediebag.nl – Runderland

Runderland_ILL_web110_koediebag-06
Leuk om  te geven en heerlijk om te krijgen.

Koediebag® is een vrolijke en goed verzorgde cadeautas gevuld met koe-gerelateerde producten. De inhoud van een Koediebag varieert zowel qua producten als qua prijs.
Uitgangspunt is dat alle producten herleidbaar zijn naar de koe (kalf, pink, vaars, os, stier, rund).

Soms is dat heel duidelijk (een runderworst is gemaakt van rund), soms is de link naar de koe abstracter (zoals een fles wijn met een koe afgebeeld op het etiket).

Waarom het thema koe? De koe is de mens al duizenden jaren tot dienst en het heeft een grote rol gespeeld bij de inrichting van de maatschappij zoals wij die over de hele wereld aantreffen. Hoogste tijd om de koe in de schijnwerpers te plaatsen. Koediebag doet daar graag aan mee!

Een Koediebag is leuk om te geven en heerlijk om te krijgen.
Omdat iederéén van koeien houdt!

Meer informatie of bestellen?
Bellen met Heleen Schaap – 0619 726 741 of stuur een bericht.

RDL_117_but_email-button-01


 

Runderland_ILL_web0105_Koediebag-Lentetas
Speciaal voor de Lente.

Op Tweede Paasdag (maandag 6 april 2015) verkoopt Heleen Schaap tijdens het event Ei Ei Westerkwartier haar Koediebags.
Speciaal voor de Lente introduceert Heleen de Lente Blij Koe In De Wei-Koediebag. Daar zitten onder andere Koetjesvlaaien in (chocola met caramel: lekker!). Benieuwd naar wat er nog meer in deze Koediebag zit? Kom er een kopen in Tolbert, voor slechts €9,50. Leuk om te geven en heerlijk om te krijgen!

De inhoud van een Koediebag varieert zowel qua producten als qua prijs. Uitgangspunt is dat alle producten herleidbaar zijn naar de koe (kalf, pink, vaars, os, stier, rund). Waarom? De koe is de mens al duizenden jaren tot dienst en het heeft een grote rol gespeeld bij de inrichting van de maatschappij zoals wij die over de hele wereld aantreffen. Hoogste tijd om de koe in de schijnwerpers te plaatsen!

Lente Blij – Koe In De Wei Koediebag – € 9,90
Meer informatie of bestellen? Stuur een bericht.

RDL_117_but_email-button-01


 

Koediebag-cadeautassen-collectie-01-S

Speciaal samengestelde Koediebag.

Bij Heleen Schaap kun je alles vragen over haar Koediebag. De inhoud van een Koediebag varieert zowel qua producten als qua prijs. Zo kan ze voor elk gewenst moment of voor elke klant of doelgroep een Koediebag samenstellen. Alle producten herleidbaar naar de koe (kalf, pink, vaars, os, stier, rund). Waarom? De koe is de mens al duizenden jaren tot dienst en het heeft een grote rol gespeeld bij de inrichting van de maatschappij zoals wij die over de hele wereld aantreffen. Hoogste tijd om de koe in de schijnwerpers te zetten!

Koediebag – Leuk om te geven en heerlijk om te krijgen.
Meer informatie of bestellen? Stuur een bericht.

RDL_117_but_email-button-01

 


Runderland_ILL_web053_ilovekoe-01