Notice: can_display_jetpack_manage_notice used for an anonymous function is verouderd sinds versie , zonder beschikbaar alternatief. in /var/www/vhosts/runderland.nl/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 4443
Prenten Collectie – Runderland

Runderland_ILL_web059_Marleen Felius Runderland Collectie-01
Ode aan het rund.

Mensen houden van kunst aan de wand. Runderland heeft oog voor kunst. De aquarel tekeningen van Marleen Felius behoren tot de meest verfijnde afbeeldingen van runderen. Inmiddels heeft de schrijfster/kunstenaar al meer dan duizend rundersoorten uit de hele wereld vastgelegd. Een Giclée reproductie vormt een geschikt alternatief. Een alternatief dat het gevoel en de uitstraling van het origineel perfect overbrengt.

Samen met uitgeverij Art Revisited en Runderland werd een collectie samengesteld. De Marleen Felius Runderland Collectie serie 01- ‘Nederlands Rundvee’ telt maar liefst 14 paren van de oorspronkelijk in Nederland levende runderen. De prenten zijn door de kunstenaar speciaal voor deze collectie vervaardigd.

De Giclée’s worden gemaakt in een beperkte oplage en op fine art paper gedrukt. Door het gebruik van kleurechte pigmenten behoudt de Giclée zijn kleur onder normale omstandigheden maar liefst 75 jaar. De ingelijste Giclée’s die u koopt bij Roesd – Giclée shop worden geleverd met een, door Marleen Felius gesigneerd certificaat van echtheid. Het zijn kwaliteitsreproducties met een hoge verzamelaarswaarde, die zowel artistiek als technisch tot de top in Nederland, zeg maar gerust de wereld, behoren.

De eerste prent van de verzameling werd recent door Wim Ellens aan de kunstenares uitgereikt tijdens het Symposium Regiomarketing in Tolbert. Hij bedankte haar voor haar inzet en werk die de belangstelling deed herleven voor het rund als onderwerp in de schilderkunst.

> Nu prenten bestellen via Roesd – Tolbert.