Notice: can_display_jetpack_manage_notice used for an anonymous function is verouderd sinds versie , zonder beschikbaar alternatief. in /var/www/vhosts/runderland.nl/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 4443
Stichting Runderland – Runderland

Runderland_ILL_web011_Hout-logo
Runderland eert het rund.

Stichting Runderland is de initiator van de publieksattractie(s) en het marketingconcept Runderland. Eén van de doelstellingen van de stichting is om het rund te eren en één plek te creëren waar alles over runderen te leren en te beleven is.

Het rund heeft zo’n podium dik verdiend. Duizenden jaren is het rund de mens al tot dienst en het heeft een grote rol gespeeld bij de inrichting van de maatschappij zoals wij die over de hele wereld aantreffen. Hoog tijd voor een ‘verzamelplaats’ van alles wat met runderen te maken heeft, van een digitaal en fysiek archief tot een indrukwekkende doorsnee van de meer dan 800 runderrassen die er wereldwijd zijn. De stichting streeft ernaar om over enkele jaren minimaal 80 verschillende rassen in het Westerkwartier in Groningen te hebben rondlopen.

Ondernemers in het Westerkwartier kunnen meedoen met Runderland. Ze worden ondersteund door de centrale organisatie die de redactieformule bewaakt en het merk regisseert. Ondernemers zijn zelf verantwoordelijkheid voor hun eigen business (activiteiten) en ook voor de ontwikkeling en exploitatie van deelonderwerpen die een relatie hebben met het thema rund. Runderland gelooft erin als iedereen – van bedrijven tot bewoners – meedoet dat de som de meerwaarde is voor het gebied. Met Runderland heeft iedereen een aandeel in elkaar. Runderland deelt percentueel mee in het succes van het geheel waarover met de ondernemende partijen vooraf afspraken worden gemaakt.

Wilt u hierover meer weten, neem dan contact met ons op.