Notice: can_display_jetpack_manage_notice used for an anonymous function is verouderd sinds versie , zonder beschikbaar alternatief. in /var/www/vhosts/runderland.nl/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 4443
Activiteiten – Runderland

Runderland wil het rund eren,  want dat heeft het dik verdiend. Runderland is een gebiedsconcept dat inzetbaar is voor en door allerlei stakeholders in het gebied, zoals o.a. bewoners, bedrijven, instanties, (semi) overheden, etc. en verbindt door middel van het thema ‘Rund en Runderachtigen’.
Runderland gelooft dat professionalisering en samenwerking de sleutel is tot succes. Gezamenlijke ambitie is het Westerkwartier op de kaart te zetten als hét Rundercentrum in de wereld waar alles te leren, weten en ervaren is. Op een bij het gebied passende manier. Meer toeristen, die langer blijven en vaker terugkomen. Dat wordt aangepakt door met elkaar in het Westerkwartier divers en kwalitatief aanbod genereren.

Runderland initieert of werkt mee aan veel activiteiten, doet lezingen en houdt presentaties over plannen en ideeën die bijdragen aan het verwezenlijken van de doelstellingen van de stichting.