Notice: can_display_jetpack_manage_notice used for an anonymous function is verouderd sinds versie , zonder beschikbaar alternatief. in /var/www/vhosts/runderland.nl/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 4438
Over de stichting – Runderland

Runderland_ILL_web036_Logo-stichting-hout

Stichting Runderland

Runderland is sinds 2010 actief in het Westerkwartier en inmiddels een bekende naam. Stichting Runderland wil, in samenwerking met ondernemers en organisaties, deze regio een flinke en structurele toeristische impuls geven door middel van het thema Rund.
Het Westerkwartier wordt dé plek op de wereld waar van alles over runderen te beleven en te leren is, altijd in een combinatie van educatie en ontspanning. Het is een echt gebiedsconcept dat kansen biedt aan bewoners, ondernemers en (maatschappelijke) organisaties.

Runderland zet zich in om met iedereen samen te werken. Runderland bedenkt, faciliteert en organiseert (business)activiteiten. Elke ondernemer of instantie is zelf verantwoordelijk voor zijn eigen handelsactiviteiten. Wanneer iedereen iets doet – groot of klein – in relatie tot het rund het thema steeds meer kracht zal krijgen. Het thema rund hoort, blijkt uit onderzoek, bij het gebied. Het is heel veelzijdig, biedt kansen voor iedereen en maakt het mogelijk om samen waarde te creëren.

Runderland is een ‘verzamelplaats’ waar iedereen verschillende runderen kan bekijken. Inmiddels zijn er al ruim 16 diersoorten in het gebied en dat blijft groeien. Runderland wil bijdragen aan een leefbare omgeving door intersectorale samenwerking. Onderhoudt een goede relatie met de Ondernemersvereniging Toerisme Westerkwartier en wil samen kennis en netwerken uitwisselen met organisaties die actief zijn met landbouw en natuur, landschap, cultuur, dorpsverenigingen, onderwijsinstellingen en nog veel meer.

Kijk verder op deze site en ervaar de mogelijkheden en kansen die het rund biedt.