Notice: can_display_jetpack_manage_notice used for an anonymous function is verouderd sinds versie , zonder beschikbaar alternatief. in /var/www/vhosts/runderland.nl/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 4438
Donateurs – Runderland

Runderland_ILL_web021_t-shirt

Voor iedereen met een runderhart

Runderland wil het rund eren en o.a. mens en dier dichter bij elkaar brengen. Het vraagt bedrijven en personen om donateur te worden en een bijdrage te schenken zodat de stichting haar activiteiten kan voortzetten.
Donateur worden kan ook op een manier dat u direct aan anderen uw steun aan ons kunt laten zien. Er zijn bijvoorbeeld ‘melkkrukjes’, die een decoratief element in de huiskamer kunnen zijn of een statement in de werkomgeving. Of wat dacht u van een stoer en vriendelijk t-shirt. Doe met ons mee en wordt donateur.

> Wilt u meer weten? Stuur een email naar het kantoor


Runderland_ILL_web016_melkkrukje-01

Ieder zijn eigen krukje

Runderland designproducten kenmerken zich door origineel en sympathiek gebruik van natuurlijke materialen uit het Westerkwartier. Het melkkrukje dat hier is afgebeeld is gemaakt van berkenhout de groeit in onze eigen regio. Het melkkrukje is het icoon geworden van Runderland. Aanschaf betekent niet alleen een donatie aan Runderland maar ook steun aan het onderhoud van het landschap. Alle producten zijn voorzien van een uniek nummer, dat direct bij aanschaf uw persoonlijke nummer wordt.

> binnenkort kunt u bestellingen plaatsen via RunderlandShop.nl